maandag 27 juni 2011

We hebben pret met je gekke kop, liefdeskapitein

Ine Benzine zou geen onbekende mogen zijn voor u. Is ze dat toch, dan voorzie ik u volgaarne van een kleine introductie: Ine houdt van sport - cricket bijvoorbeeld - en van spelletjes. Ze reist graag en heeft ooit het pittoreske Purley bezocht. Ze is heel erg geïnteresseerd in fotografie. Bijvoorbeeld in foto's die ze op reis heeft gemaakt in haar badpak. Bref, Ine is een man van de wereld.

Afgelopen maart was ze lijk jarig en heb ik haar een mixtape in de pollen geduwd met de welluidende titel Yankee motel foxtrot. U kan de hele zwik alhier beluisteren. Dat is innovatie maar niet zo'n hele goede.

De juffrouw op de hoes is Lexi Belle. De liedjes op de hoes zijn:
  1. Eminem - Public service announcement. Stiekem vind ik het enorm spannend dat Em' midden augustus afzakt naar Kiewit. Mijn eerste Pukkelpop was hij een van de headliners maar hij mocht uiteindelijk niet komen. Had huisarrest gekregen van zijn mama omdat hij ruzie had gemaakt met een meisje. (Klik!)
  2. Buyse - De busn van Borneo. De terugkeer van het minst gemiste derde van 't Hof Van Commerce. (Klik!)
  3. The Castaways - Liar liar. Alwaar the Opposites de basis van hun Dom, lomp & famous geleend hebben. (Klik!)
  4. Volt - Sample me. Daans kliek voor hij Rudy Trouvé tegenkwam en Dead Man Ray begon.
  5. The Joubert Singers - Stand on the world (Larry Levan remix). (Klik!)
  6. Dwarves - Andy's poem. Als ik ooit zo'n goede poëzie schrijf, doe ik een gigantische sell out en verhuis ik naar Nieuw-Mexico!
  7. Dick Black - Black dick. Ergens in dit lied zit de premisse van een hele goede pornofilm verborgen.
  8. The Avengers - American in me. Leg uw linkerhand op een bijbel, steek uw rechterhand in de lucht en leg de eed van ontrouw af. (Klik!)
  9. Trash Kit - Knock yr socks off. Een zootje ongeregelde dames dat fun maakt op de tweede dag van hun menstruatie. Volgens ingewijden is dat de ergste dag.
  10. Raymond van het Groenewoud - Jezus was sexy. Een gemaan lichamelijke geloofsbelijdenis. (Klik!)
  11. Senne Guns - In Milaan. Misschien wel mijn liefste ontdekking van het wonderjaar 2011! En dan moet ge weten dat het jaar nog niet eens half om is. Dat belooft!
  12. Spinvis - Trailer versie 1. Een afgekeurde flard muziek die bedoeld was voor Man zkt vrouw van Miel Van Hoogenbemt.
  13. Pasmans - Cotton girl. Een scheutje magie afkomstig uit Dwaallicht van Braakland/ZheBilding.
  14. Captain Beefheart & the Magic Band - Blue jeans and moonbeams. De Kapitein grossiert als vanouds in absurdisme maar weet toch te ontroeren. (Klik!)
  15. Pantherman - Pantherman. Hilarische glamrock van bij onze Noorderburen. (Klik!)
  16. Coal Chamber - Loco. Professor Rötelflöt: "Gisteren moest ik even lachen, toen ik hoorde dat je Coal Chamber op de mixtape van Ine had gegooid." (Klik!)
  17. Speedy - Plop plop fizz fizz. Een korte boodschap van onze sponsor. (Klik!)
  18. Nouvelle Vague - Master & servant. (Klik!)
  19. Tommigun - Midnight spoon. Het soort gereedschap dat van pas komt als je 's nachts niet kan slapen en dan maar een doos chocoladecrème binnenspeelt. Ine weet ongetwijfeld wat ik bedoel. (Klik! Het filmpje is nogal crappy maar dat ik aanwezig was bij de opname maakt veel goed.)
  20. Nick Cave & the Bad Seeds - Mercy. (Klik!)
  21. Rapeman - Kim Gordon's panties. Eigenlijk is knickers een veel leuker woord dan panties. Spijtig dat Steve Albini dat niet inzag. (Klik!)
  22. Two Russian Cowboys - Mojo wanker #9. (Klik!)